Jurisprudentie/Erfrecht/Vraag het de R-C

Begin:
dec 1, 2020, 09:00
Einde:
dec 1, 2020, 17:00
Code:
20201201
Prijs:
370,00 EUR
Plaats:
Online training via ZOOM
Aantal vakinhoudelijke punten:
6
Deze activiteit boeken
70
Spreker:
heer mr. J.G. (Jakob) Borgesius
Geert Lankhorst
Marc Bosch

Omschrijving

Programma

Actualiteiten en jurisprudentie - Geert Lankhorst                                                                                                                                           

In vogelvlucht langs de afgelopen twee jaar aan actualiteiten en belangrijkste jurisprudentie op Wsnp-gebied. Uiteraard met de nadruk op de meest recente wetenswaardigheden. De tweewekelijkse bijdrage van Geert aan de nieuwsbrief doet smaken naar meer! Vragen en onderwerpen kunnen uiteraard worden ingebracht, maar bij voorkeur van te voren. Dan kan Geert het een en ander uitzoeken. 

Erfrecht – Jakob Borgesius                                                                                                                                                                              

Dit is echt een onderwerp waar je iets van denkt te weten, maar waarbij je toch gaat twijfelen als je er mee te maken krijgt. Jakob Borgesius neemt je aan de hand van veel praktijkvragen en casuïstiek mee in de materie. Hij laat je zien waar je mee te maken kunt krijgen, waar je hulp in moet schakelen en bovenal waar je moet opletten. Jakob heeft bij eerdere cursussen voor de BBW aangetoond een zeer gewaardeerde spreker te zijn. Door zijn enthousiasme over erfrecht en zijn kennis van de Wsnp(bewindvoerder) zorgt hij dat alle deelnemers ook echt deelnemen! 

Zzp-er? Koopwoning? Vraag het de R-C – Mark Bosch                                                                      

Vanwege het eerdere succes van het onderdeel ‘Vraag het de R-C’ doen we deze nogmaals. Met nieuwe onderwerpen en een andere R-C. Mark Bosch van de rechtbank Overijssel heeft bewezen open te kunnen en durven spreken over de werkwijze van bewindvoerders én rechters. Met kennis van zaken en ruimte voor twijfel kunnen alle vragen worden behandeld. Bij voorkeur vragen uit de praktijk van de deelnemers. Dus grijp deze kans en leg je vragen en dilemma’s voor aan Mark Bosch. Voor een zo goed mogelijke beantwoording adviseren we je de vragen uiterlijk een week van te voren te mailen naar de BBW.
 

Eén groep

Omdat de opleidingsdag digitaal wordt aangeboden, is er gekozen voor één groep. Om alles in goede banen te leiden zullen Michiel Noordzij en Petra van Bemmelen de sprekers ondersteunen. Zo zullen zij de chatfunctie van ZOOM beheren en eventuele problemen oplossen.  

Aantal PE - punten

Aan deelname van de gehele BBW Opleidingsdag zijn in het kader van het 'Besluit permanente educatie Wsnp'  6 juridische PE - punten toegekend door de Beroepsvereniging Bewindvoerders Wsnp (BBW) in Zuidland. Voor het behalen van de punten is het wel noodzakelijk dat u in beeld bent via de videofunctie in ZOOM. Als u een of twee losse onderdelen volgt, krijgt u 2 punten per onderdeel.

Investering

Voor leden: € 270,- (alle drie de onderdelen)
Ook niet-leden zijn natuurlijk welkom. Zij betalen € 370,-.
Bent u nog geen lid van BBW, maar wilt u dat wel worden? Dat kan! Inschrijven kan via deze
link. U ontvangt dan direct korting voor deze cursus. 
 


Deze activiteit boeken: Jurisprudentie/Erfrecht/Vraag het de R-C

Prijs per stuk


Deelnemersgegevens

Factuuradres

Algemene voorwaarden

*

* noodzakelijke informatie