Contractenrecht en de Wsnp

Begin:
mei 27, 2021, 13:30
Einde:
mei 27, 2021, 15:45
Code:
20200527
Prijs:
109,00 EUR
Plaats:
Online webinar via ZOOM i.s.m. OSR Opleidingen
Aantal vakinhoudelijke punten:
2
Deze activiteit boeken
100
Spreker:
heer mr. Matthieu Verhoeven

Omschrijving

Webinar Huwelijksvermogensrecht en de Wsnp-praktijk

Tijdens dit webinar gaat Matthieu Verhoeven in op 2 belangrijke onderwerpen uit het contractenrecht waarmee Wsnp bewindvoerders te maken hebben of kunnen krijgen. Het eerste onderwerp dat  Matthieu behandelt zijn de belangrijkste aandachtspunten bij koopovereenkomsten van zowel roerende als onroerende zaken. Als tweede onderwerp komen de verschillende beëindigingsvormen van contracten aan bod. 

Over de spreker

Matthieu Verhoeven is senior recht en rc bij de rechtbank Overijssel. Matthieu doceert voor OSR juridische opleidingen op het gebied van het insolventierecht en het handelsrecht. Helene Lammers is docent schuldhulpverlening en Wsnp voor OSR juridische opleidingen. 

Techniek

De webinars worden gehouden via ZOOM. OSR is de organisator. Aanmelden en betalen verloopt via de BBW. Een paar dagen voorafgaand aan het webinar ontvang je een link. Zorg er voor dat je camera functioneert in verband met de registratie voor de PE-punten en het certificaat.

Verhindering is geen probleem

Komt een tijdstip niet uit, maar wil je wel graag het webinar volgen en de bijbehorende punten ontvangen? Dat kan! Het webinar wordt opgenomen. Je krijgt een link waarmee je op een later tijdstip het webinar alsnog kunt bekijken. Je hebt wel deelgenomen, maar wilt later nog iets terugkijken? Dat kan uiteraard ook!

 
Aantal PE-punten
Aan deelname van ieder van de BBW Webinars zijn in het kader van het 'Besluit permanente educatie Wsnp'  2 vakinhoudelijke PE - punten toegekend door de Beroepsvereniging Bewindvoerders Wsnp (BBW) in Zuidland. 
 
Investering

Voor leden en rechtbankmedewerkers:

Inschrijving voor alledrie de webinars: € 195,-  (6 PE-punten)

Inschrijving per webinar: € 75,- ((2 PE-punten). 

Heb je ingeschreven voor alledrie de webinars? Stuur dan een email naar aanmeldingen@bbwsnp.nl. Dan ontvang je een creditnota voor de extra korting. 

Ook niet-leden zijn natuurlijk welkom. Zij betalen per webinar € 109,00.
Ben je nog geen lid van BBW, maar wil je dat wel worden? Dat kan! Inschrijven kan via deze 
link. Je ontvangt dan direct korting voor deze cursus. 

 

Tijden

13.30 – 13.45 uur ontvangst en welkom 

13.45 – 14.45 uur hoorcollege/kennisoverdracht

14.45 - 15.00 uur korte pauze 

15.00 – 16.00 casuïstiek en behandeling van vragen (je kunt voorafgaand aan het webinar een vraag/casus sturen naar aanmeldingen@bbwsnp.nl 

16.00 uur afsluiting 

 


Deze activiteit boeken: Contractenrecht en de Wsnp

Prijs per stuk


Deelnemersgegevens

Factuuradres

Algemene voorwaarden

*

* noodzakelijke informatie